Perangai Time study WEEK !

28 Mac 2015


Perangai Time study WEEK ! | Assalamualaikum . ! ringkas kan cite, cewaahh.. baru mula dah ringkas kan cite. hahaha nak cite sket habit aku time exam week .baru aku perasan , bila studyweek  aku suka sgt melukis. macam-macam aku lukis.  susunan huruf . lukis berkaitan pelajaran tu dan sebagainya . tapi bila exam habis. perrghhh malas gilos.nak lukis orang lidi pun tak nak.habit aku lagi adalah suka tgk movie =.=" time tak exam, memang tak tgk.. dekat2 exam suka sgt tgk. dah buang tabiat ke aku ni. haha apa2 pun doakan aku deh. dua hari lgi midsem !

doa kan aku fokus dan istiqomah .

sekian ^^


Perangai Time study WEEK !
sumber google

p/s : korang lakk..jom share ngan aku ^^

update : Dalam masa study week, kalau boleh jangan lah buat perkara yang aku tulis dekat atas ni. kalau nak lukis mindmap atau apa-apa berkaitan pelajaran, maka di alu-alukan . tapi kalau nak lukis benda kosong je. baik tak yah. Lagi satu kalau boleh jangan tengok movie banyak sangat , nanti susah nak belajar.

Utamakan Exam korang dulu, lepas exam baru tengok movie. hehe aku tau ,ramai yang perangai macam aku . seelok-eloknya jangan buat macam tu ya. fokus exam kerana itu lebih utama. dapat result gempak, baru happy. kalau result teruk, sedih menangis di bucu katil . :P

sekian.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .