:: Tips-Tips :: Menulis Dari Hati

Advertisemen

Assalamualaikum .

saban hari kita menulis, tak kira di laman fb mahupun blog .

pernah tak kita terfikir, penulisan atau karya kita itu dari hati atau pun tidak ?

sebenarnya karya atau tulisan aku pun kadang-kadang culas jugak dari menulis dari hati .

tapi takpa, as long as kita berusaha ke arah itu dah memadai kan .

ok, menulis dari hati .

ni over sgt niihh... hehe

memerlukan masa yg panjang untuk berkarya . kerana ia memerlukan perincian yg cukup banyak .

itu alasan bagi orang yang malas !

sebenarnya, menulis dari hati ini umpama kita menulis satu perkataan tetapi ia memberi erti kepada pembacanya .

tak guna kalau tulis panjang2 tapi orang tak baca , betul tak ?

so, harapan aku la .. jom kita sama2 menulis dari hati agar penulisan kita ini juga dapat pergi ke hati-hati pembaca. nampak sweet gitu.. hahaha

geli ngat aihh.. :P

yang penting ikhlas . huhu

selamat berkarya !!


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments