Hujan Vs Winter !


Assalamualaikum !

alhamdulillah, hari ni aku paksa jugak diri yg tgh malas ni untuk menulis . hehe

sbb dua hari dah tak update entri ni.. mesti korang rindu kat aku en ? cecece

kalau tk rindu, buat2 rindu.. hehe..

sejak dua 3 hari ni, di Malaysia kerap hujan kan.

alhamdulillah sejuk ja bumi ni bila hujan membasahi datarannya .

bila hujan ni sedap buat apa ?

study laa !! hehe

poyo je.. bila hujan , yg bestnya adalah tido laa.. hehe

begitu juga time winter di bumi mesir .


kat mesir tak macam ni :'(

malam begitu panjang, siang yg pendek. di balik selimut tebal.

malam terasa begitu indah. hehe.

tapi kena ingt study ! exam nak dekat dah ni.

semoga ujian cuaca ni dpt meningkatkan lagi ke imanan kita kpad ALLAH.

" musim sejuk adalah waktu yg paling best untuk orang yg berpuasa kerana malamnya yg panjng dan siangnya yang pendek "

" musim sejuk adalah musim yg paling best untuk seorang hamba apabila malam yg panjang di gunakan untuk beribadah kepada-Nya "

sekian..

jom like page aku --> 

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post