Type something and hit enter

author photo
By On




Assalamualaikum

hari ni dah masuk study week tuk aku .

lupakan kejap masalah yang di hadapi n try focus tuk exam .

midsem untuk sem 4 dalam bidang medic ni..

susah tu memang la susah..

aku percaya subjek atau bidang lain pun susah juga .

yang pentingnya adalah usaha kita terhadap study dan ilmu kita .

study ,study jugak..tajdid niat selalu jgn lupa .

takot terpesong dari niat hat yg asal tu .

semoga aku bawa balik hadiah terbaik utk cuti summer nanti ^^

wish my friends ,abg2 dan kakak2 dan adik2 yang bakal mengambil exam sama ngan aku..mungkin waktu yang berbeza..

semoga najah semuanya !!!



doakan aku yerr ^^

sekian .

jom study ^^


p/s : krik krik krik

5 comments

avatar

GOOD LUCK!! BUAT YANG TERBAIK YE :D

avatar

semoga berjaya di dalam exam.. :D

avatar

best of luck ya! takpe..tak lama lagi...insyaAllah!

avatar

study studyyy. jangan tido. hehehe.

avatar

orait... semoga dapat melalui exam nanti dengan tenang... minggu study ni untuk study bukan rolex yer.. hahahaha... Good luck to you... :D

Click to comment