CPUV Pertama !!!

4 November 2013


Assalamualaikum !!!

korang sihat tak ??

Alhamdulillah..tdi pgi2 lps bngun tido buka lappy dan sterusnya internet dan..4 benda yg wajib buka

fb,twitter,blogger,dan nuffnang dan churpchurp..

berita mengejutkan apa bila..

CPUV aku ada satu daahh.. huhu..

iklan dari INTI.. terharru gilaa..maklum laaa.first time kan..dlu dok tgk korang jerr.. hahaaha..tp korang pun dah smpai 8 dan 9 kan.. so, tk pela rezeki masing2.. huhu

appaaaaaaa korang tk caya ??

klik klau nk tgk besaqnyaa.. hehe


tgk2.. kan2.. aku refresh bnyak kali koot akaun nuff tu tdi.. hahaha

ok..lah...aku nk gi kelas laa..t sembng len k.. ada entri baru nk kluaq.so !! tunggu ^_^

doakan pa yg kita dpt nih berkat dan halal ^_^

ok..bye !! sekian xoxo :P

p/s : t ubai update bloglist baru ya..maaf tk sempt nk update..sebb sibuk skit.. :(

8 ulasan:

  1. tahniah ! xpe, lame2 byk laa.. :)

    BalasPadam
  2. tahniah akhirnya rezekia juga kan..done klik.
    kita nak bagi tips.stail kita nak dptkan cpuv tu tiap2
    kali lps post entri kita update survey tu nuffnang
    kita wat macam tu alhamdulilah ada juga :)

    BalasPadam
  3. tahniah.. isi tabung sini yer :)

    BalasPadam
  4. tahniah bro, yg pertama tu yg susah sikit.. InsyaAllah lps ne bertambah masyuk lg :D

    BalasPadam
  5. tahniah... saya pun baru 1st time dapat ritu.. pasni mesti lagi banyak masuk..=)

    BalasPadam
  6. tahniah ubai~~ singgah sini isi tabung ubai~ :D

    BalasPadam

Kataubaid© .