:: Segmen :: Tambah Follower dan Kawan2 Blogger.

16 Ogos 2013






Assalamualaikum kawan2 !! hehe.. 

Nie first time nak buat segmen nihh sbenarnya..ubai tk tau sgt cara nk buat segmen2 nih..just first trial kan..hehe..

so, tuk segmen ni hadaf ( dlm BM = matlamat ) dia nk tingktkan follower blog masing2..
hari ni kita tolong kawan2..esok2 lusa kwan kita plak yg tlong kita kann..ubai tk paksa suh join pun..
kita just seronok2 follow kawan2..kan..
lagi satu nak tingktkan traffic kat blog kita juga kan..lgi stu boleh laa kita berkenalan ngan kwan2 blogger yg lain sbb aku tgk.. ramai dah yg mula berblogging nie..so, bila berkwan kita bolleh la share2 ilmu kan..huhu

so, syarat2 dia ialah

1. cm biasa korang kena follow blog ubai.

2. like fanpage blog ubai " Kataubaid " 

3.korang copy gmbar kt atas tuh n buat entri dan link kan trus ke blog nie..

4. korang tinggalkan link entri korng tuh kt tmpt komen kt bawah nie yer..

senang jerrr kaann..haaa.. insyaallah t ubai akan update blog list , t senang laa korang nk berblogwalking gituu..hehe.. ok selamat bersegmen !!


p/s : doakan mesir yg kembali berdarah.. :'(




2 ulasan:

  1. nice .. da follow..:) singgah sni http://zienoordin.blogspot.com/

    BalasPadam

Kataubaid© .