Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6

 Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6. Selesai persembahan minggu kelima baru-baru ini, jadi sekarang cabaran semakin power kepada semua peserta setelah minggu kedua lagi tau. Siapakah yang akan tersingkir pada minggu ketujuh nanti?


Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? 


Pemilihan lagu yang betul juga membantu para peserta membuat persembahan dengan baik dan mantap. Jom kita baca senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6  yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.





Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6








Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok lagu- Lagu The Hardest Singing Show Minggu 6 yang mana diorang dapat.


Segmen level up satu minggu


Tema: Emosi Instrumentasi (Nyanyian Beremosi Sambil Bermain Instrumen)


1. Aisha Retno - Kurniaan Dalam Samaran (Datuk Seri Siti Nurhaliza) - Bersama Keyboard


2. Putera Muhammad - Assalamualaikum (Faizal Tahir) - Bersama Ukulele


3. De Fam - Alhamdulillah (Too Phat, Dian Sastrowardoyo, Yasin, Daly Ahli Fiqir) - Bersama Bongo


4. Aepul Roza - Sumpah Dan Cinta Matiku (Nidji) - Bersama Gitar Akustik


5. Stacy - Somewhere Only We Know (Keane) - Bersama Launch Pad


6. Ayda Jebat - Belum didedahkan


7. Zizi Kirana - Belum didedahkan



Markah dan kedudukan para peserta minggu 5 - MARKAH The HARDEST SINGING SHOW MINGGU 4

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN Minggu 5 - Komen Juri

Fans The hardest !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> the hardest 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Rina Nose dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 


Previous Post Next Post