Tiket Konsert The Hardest Singing Show

Bagaimana cara dapatkan Tiket Konsert The Hardest Singing Show? boleh beli tiket THSS dekat mana? ramai betul yang tanya aku pasal tiket ni kan. jadi aku akan kongsikan dengan korang di bahagian bawah ini. Seperti biasa, bab tiket the hardest ni akan selalu laris sebab ramai yang nak pergi tonton konsert, jadi selalunya konsep siapa cepat dia dapat sahaja yang membolehkan anda pergi ke CIDB untuk menonton di sana.


Tiket Konsert The Hardest Singing Show




Cara Beli Tiket Konsert The Hardest Singing Show

The Hardest singing show akan membuka pintunya untuk para peminat untuk hadir menonton di tempat konsert berlangsung. Cumanya masa pandemik haritu sahaja yang diorang tak bagi masuk sebab terikat dengan SOP.


Jadi untuk the hardest singing  ini, tiada lagi SOP yang menghalang untuk menghalang penonton memasuki tempat konsert cumanya ada cara dia untuk mendapatkan tiket tersebut.


Selalunya, Korang perlu berhubung dengan FANS CLUB peserta masing-masing untuk dapatkan tiket. Rasanya sama dengan GV, THSS pun selalu bagi tiket melalui diorang, jadi pandai-pandailah cari fans club atau team peserta musim ini tau. 


Cara kedua adalah dengan menyertai kontes yang dilakukan oleh astro gempak. dekat sana pun korang boleh dapatkan tike tau.


Kalau kita tengok promo pun, pihak GV tak maklumkan cara dapatkan tiket, jadi faham-faham jerlah cuba try tanya fans club kot-kot ada kekosongan untuk anda. Pihak The hardest singing show  TAK JUAL TIKET TAU!

Masih tak dapat tiket? jom join group fb >> The Hardest singing show fans << 

Selamat mencuba!



Previous Post Next Post