Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2

Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2. Selesai persembahan minggu pertama baru-baru ini, jadi sekarang cabaran semakin power kepada semua peserta setelah minggu pertama tau. Siapakah yang akan tersingkir pada minggu ketiga nanti?

Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.


Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2







Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 2 yang mana diorang dapat.


Segmen level up satu minggu


Penerangan format

Kali ini, para peserta kena membuat persembahan dengan menggunakan item prob yang diberikan sewaktu habis konsert semalam. Jadi mereka bukan sekdar menyanyi tetapi juga perlu menggunakan prop tersebut.


Tema:  Revo-lu-sihat


1. Ayda Jebat - I' SEXY AND I KNOW IT ( Prop : DUMBELL _SKIPIING.)

2. Aepul Roza - Nakal nyanyian gigi ( Prop : trampoline bola sepak )

3. Aisha Retno new yeok ( Prop : alatan gymstatik )

4. Zizi Kirana - Perang dah tamat ( Prop : bow dan arrow )

5. Defam - Tamparan Wanita ( Prop : baseball)

6. Datin Alyah - I am The best ( Prop : boxing)

7. Stacy - Wannabe ( Prop : tredmill dan dumbell)

8. Putera Muhammad - Test drive ( Prop : punching bag )

9. Kaka Azraf - Standing in the eyes of the world( Prop : basikal badminton)

  

Lagu Pembukaan - Nabil Ahmad & Rina Nose - Donde (Andi Bernadee)


tema: lagu pilihan netizen

Markah dan kedudukan para peserta minggu 1 - MARKAH The HARDEST SINGING SHOW MINGGU 1

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN Minggu 1 - Komen Juri

Fans The hardest !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> the hardest 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa,Rina Nose dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 


Previous Post Next Post