Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3

 Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3. Selesai persembahan minggu kedua baru-baru ini, jadi sekarang cabaran semakin power kepada semua peserta setelah minggu kedua tau. Siapakah yang akan tersingkir pada minggu keempat nanti?


Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? 


Pemilihan lagu yang betul juga membantu para peserta membuat persembahan dengan baik dan mantap. Jom kita baca Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.






Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3





Senarai Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok lagu- Lagu The Hardest Singing Show Minggu 3 yang mana diorang dapat.


Segmen level up satu minggu


Penerangan format

Kali ini, para peserta kena membuat persembahan dengan menggunakan item prob yang diberikan sewaktu habis konsert semalam. Jadi mereka bukan sekdar menyanyi tetapi juga perlu menggunakan prop tersebut.


Tema: Mega Dansa (Bertemakan Tarian)


1. Aisha Retno - Sheesh (BabyMonster)


2. Putera Muhammad - Pematah Hati (Nabila Razali)


3. Zizi Kirana - Sabry Aalil (Sherine)


4. De Fam - Black Widow (Iggy Azalea)


5. Aepul Roza - Ghazal Untuk Rabiah (Datuk Jamal Abdillah & Datuk M Nasir)


6. Ayda Jebat - Chaiyya Chaiyya (Sapna Awasthi & Sukhwinder Singh)


7. Stacy - Apokalips (Dato M Nasir)


8. Kaka Azraff - Sang Saka Biru (Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif)

  

Lagu Pembukaan - Nabil Ahmad & Rina Nose - Donde (Andi Bernadee)


tema: lagu pilihan netizen

Markah dan kedudukan para peserta minggu 2 - MARKAH The HARDEST SINGING SHOW MINGGU 1

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN Minggu 2 - Komen Juri

Fans The hardest !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> the hardest 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Rina Nose dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 


Previous Post Next Post