Telefilem My Famous Ex Boyfriend Raya

Telefilem My Famous Ex Boyfriend Raya merupakan sinambungan dari drama asal yang pernah viral ketika tayangannya dulu. Kini ia akan ditayangkan sempena hari raya pada jam 10 pagi raya pertama.


Barisan pelakon yang terlibat masih dikekalkan iaitu Nadhir Nasar, Qasrina Karim, Hael Husaini, Ara Johari, Aleza Shadan dan Malle Christian.


Baca juga : Telefilem Awak Terlalu Ganu Untuk Saya.Telefilem My Famous Ex Boyfriend RayaSINOPSIS TELEFILEM MY FAMOUS EX BOYFRIEND RAYA


Berbeza dengan drama asal, Kisah cinta sameera dan jamie diuji kembali dan perkahwinan mereka diambang perpisahan. Ini kerana tiada masa bersama di tambah dengan orang ketiga menyukarkan hubungan mereka.


Namun ia tidak berhenti di situ, kemunculan Haque Zuhal menjadi igauan ngeri bagi pasangan ini. Persoalannya raya sudah dekat, mampukah mereka mempertahankan kisah rumah tangga mereka?

Sama-sama kita saksikan.


INFO


My Famous Ex-Boyfriend Raya

Pengarah: Hadith Omar

Waktu Siaran: Rabu, 10 April 2024, 10:00 pagi

Saluran Tayangan:  Astro Ria, Astro GO

Penulis Skrip: Ash Adm


Telefilem My Famous Ex Boyfriend Raya


Jangan lupa untuk tengok cerita best ini di pagi raya pertama nanti dan korang yang dah follow cerita ni dari drama, wajib tonton kesudahan sequal di telefilem pula. Selamat menonton! 


Previous Post Next Post