Drama My Famous Ex-Boyfriend

Drama bersiri terbaru, MY FAMOUS EX-BOYFRIEND sudah mula ditayangkan sejak 23 Oktober yang lalu dan dibintangi oleh pelakon baru dan hebat seperti Hael Husaini, Nadhir Nasar dan juga Qasrina Karim. Drama ini juga mendapat sambutan ramai dengan barisan pelakon baru yang sedang meningkat naik ni tau.


Drama My Famous Ex-Boyfriend



Secara keseluruhannya drama my famous ex boyfriend ini mengisahkan tentang eburukan buli siber yang sedang hangat berlaku dalam kalangan netizen dan bagaiman seseorang itu boleh menghadapinya.

Info dan Sinopsis Drama My Famous Ex-Boyfriend

Sinopsis drama ini mengisahkan tentang ex boyfriend kepada Sameera namanya Ishak. Mereka bercinta ketika muda lagi sebelum Ishak menjadi Ishak.


Ishak juga menggunakan nama artisnya Haque Zuhal. Bila semakin terkenal, hubungan mereka mula diuji  dan mereka berpisah. Namun begitu kehidupan Sameera mula berdepan detik sukar selepas itu dengan serangan demi serangan daripada netizen dan juga fans Haque.


Satu hari samera berjumpa dengan Jamie yang kebutulan mempunyai sejarah hidup yang sama dengan meera. pada masa yang sama jamie juga mendapat gelaran suami dari neraka tau.


Drama My Famous Ex-Boyfriend


Korang nak tahu sebab apa? kenalah tonton drama ini sampai habis tau.

Drama ini mempunyai 24 episod dan ditayangkan pada setiap hari Isnin hingga khamis jam 10 malam di slot Megadrama. 

Antara pelakon dan watak yang mereka lakonkan dalam cerita my famous ex boyfriend ini adalah


  1. Qasrina Karim sebagai Sameera

  2. Hael Husaini sebagai Ishaak / Haque Zuhal

  3. Nadhir Nasar sebagai Jamie

  4. Ryzal Jaafar sebagai Nat

  5. Nur Aisyah sebagai Dahlia

  6. Natasha Elyzza sebagai Yaya

  7. Aleza Shadan sebagai Saidah

  8. Jasmin Hamid sebagai Sofia

  9. Malle Christian

  10. Jiggy Masin

  11. Nik Rifaie

  12. Nina KSC

  13. Zaki Yahaya


Kalau tengok cerita ni macam drama korea sikit kan tapi sebenarnya ia diadapasi dari novel tau. Pastikan korang tonton drama ini sampai habis dan jangan terlepas satu episod pun tau. Selamat menonton.

Previous Post Next Post