Bojan Hodak Tak Suka Cara Kim Pan Gon

Isu Pemain KL City, Zhafri dan juga declan Lambert bersama dengan skuad kebangsaan menimbulkan rasa kurang senang jurulatih KL City, Bojan Hodak. Katanya, jika tak mahu menggunakan pemain itu, lebih baik hantar semula ke kelab mereka.


Bojan Hodak Tak Suka Cara Kim Pan Gon
Bojan Hodak Tak Suka Cara Kim Pan Gon

Hodak berkata demikian kerana KL City yang berdepan dengan Pulau pinang dan juga Sarawak united memerlukan kedua-dua orang pemain tersebut kerana mereka tonggak pasukan.

“Mereka mungkin bersama kami untuk perlawanan Liga Super menentang Pulau Pinang. Jurulatih mempunyai kumpulan pemain untuk dipilih selain pemain saya, tetapi dia berkata dia mahu mencuba mereka.  Tetapi lihat apa yang berlaku di Chiang Mai, dia hampir tidak menggunakannya,” kata Bojan Hodak kepada wartawan The Star, T. Avineshwaran.

“Semasa saya menjadi jurulatih Bawah 20 tahun kebangsaan, saya akan melepaskan beberapa pemain apabila kelab memerlukan mereka kerana mereka mempunyai perlawanan penting.  Saya mempunyai pilihan untuk memanggil pemain lain. 

“Mereka kembali pada malam Isnin dan menyertai kami untuk latihan pagi semalam.  Pada masa ini, saya tidak pasti tentang tahap kecergasan mereka.

 “Saya rasa mereka tidak mempunyai latihan yang sukar di sana, tetapi Declan dan Zhafri akan tersedia untuk pemilihan.

Previous Post Next Post