Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 14

Tonton Penuh Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 14, Imad rasa dikhianati oleh Farel. Dia tak faham kenapa farel berkahwin dengan riyana. Sebenarnya imad masih berharap untuk dapatkan riyana balik. Terus dia gi serang rumah farel tu.

Korang dah tengok episod ke 14 drama kerana aku isteri bidaan ini? kalau belum, jom kita tengok!Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 14

Tonton Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 14


Farel merupakan suami kepada Raina. Dia tinggal dan membesar dengan ibu angkatnya bernama Juwita serta adik angkatnya Miara.

Miara ada niat jahat dengan Farel dan telah memfitnah dia telah merogol Miara. Farel dihalau oleh ibu angkatnya dan kemudian tinggal dengan bapa kandungnya.
Selang beberapa ketika, bapa farel meninggal dunia dan meninggalkan harta yang banyak kepada farel. Satu hari, farel bertemu dengan Raina semula di kelab malam.

Sejak itu, dia nekad mahu dapatkan semula Raina dan bebaskan dia dari kancah kehinaan itu. Selepas berjaya menyelamatkan Raina, tiba-tiba raina buat hal dan raina ditangkap khalwat dengan bekas pelangganya pula.

Farel sangat marah dan dia nak jual balik raina kepada bapak ayam. Mujur ada ustaz yang menceritakan mengenai tanggungjawabnya sebagai suami.

Farel mula insaf dan mahu mempertahankan keluarganya.

Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau!


Post a Comment

Previous Post Next Post