"

Drama Melayu! Drama Bisik Bisik Gelora Episod 21. Bodoh sungguh si arumi tu. senang sangat percaya yang fakri tu dah berubah. Boleh pula join birthday party keluarga buaya tu. Apa nak jadi ni. Nasib baik Jad pergi cari dia..

Drama ini juga akan menggantikan drama 7 hari mencintaiku 3 yang telah selesai tayangannya. tarikh mula tayangan adalah pada 21 Mei 2022 yang lalu. 


Drama Bisik Bisik Gelora Episod 21




Drama Bisik Bisik Gelora Episod 21

Cerita ini mengisahkan kehidupan Bani Arumi yang sangat nakal dan lincah. Bapanya Tuan Akalil telah menghantar dia ke kampung agar Arumi menjadi lebih sopan dan baik.

Di kampung, Arumi telah berjumpa dengan seorang pemuda yang bernama Jad Izzuddin. Dia ni alim kalau depan keluarga dia, tapi nakal kemain bila dia dengan orang lain.

Pertemuan jad dan arumi telah membawa kepada jinjang perkahwinan.

Episod 21 drama bisik bisik gelora



Namun satu trajedi berlaku yang menyaksikan ibu dan ayah arumi maut dalamkemalangan pada hari perkahwinannya.

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Arumi menyalahkan Jad atas apa yang berlaku. Pada hari yang sama juga, Jad ditangkap polis dan dipenjarakan.

nak tahu apa kesudahan cerita ni?

korang kenalah tonton sampai habis drama ni tau. Selamat menonton!


Previous Post Next Post