Sinopsis Drama Jiwa Wanita (TV9)

Sinopsis Drama Jiwa Wanita (TV9). Korang kena tengok drama baru ini yang ditayangkan di TV9. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Ryzal Jaafar dan juga Zeera Azizi. Akan mula ditayangkan pada 25 Mac 2022 ini pasti akan menjadi tumpuan para peminat drama melayu nanti. Jomlah kita baca sinopsis drama jiwa wanita di bawah.  

baca juga : Kerana dia suka.

Sinopsis Drama Jiwa Wanita (TV9)


Sinopsis Drama Jiwa Wanita (TV9)

Bagi yang tak tahu, drama jiwa wanita ini mengisahkan tentang kehidupan insan bernama wanita. Setiap hari ada sahaja cabaran dan ujian yang perlu dilalui oleh mereka. Fokus utama drama ini adalah untuk mengankat isu-isu berkaitan keluarga. Lebih-lebih lagi menjiwai pengorbanan perit lelah wanita-wanita yang bergelar isteri, anak dan juga ibu dalam masyarakat kita.

Korang mesti nak tahu ending dia macam mana kan. stay tune! 

Jom join group fb >> Kaki Drama < untuk info drama terbaru !

Maklumat Drama.

Drama ini akan disiarkan pada setiap hari jumaat jam7.30 malam tau. Drama yang diarahkan oleh Eyra Rahman ini dibintangi pelakon seperi Zarina Zainuddin, Sherry Ibrahim, Farez Ridzwan, Sharifah Shahora, Sophia Liana dan Sabrina Ali, Shakilla Khoriri dan Amar Asyraf.

Ryzal bawa watak sebagai imran manakala zeera pula sebagai Teha.

Jangan lupa untuk saksikan cerita dan drama jiwa wanita ini mulai 25 mac 2022 ini. Selamat menonton! Previous Post Next Post