"

Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 2021 Minggu 10. Selesai sudah persembahan minggu kesembilan semalam. berdebar-debar minggu ni kan sebab diorang menyanyikan lagu orang lain. Untuk minggu ke sepuluh nanti, apa lagu yang diorang akan menyanyi pula yer. Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 2021 Minggu 10 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.



Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 2021 Minggu 10




Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 2021 Minggu 10

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau. 

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 2021 Minggu 10 yang mana diorang dapat.

Aweera - 

Lagu solo - Beggin 

Lagu Duet dengan Liza Hanim - Sepi.

Nikki 

Lagu Solo - Terasing by Sudirman.

Lagyu Duet dengan Idayu - Mengapa

Aliff Aziz 

lagu solo - sampai syurga ( Faizal Tahir)

lagu duet Dealova hafiz suip

Azan Scan 

Lagu Solo - Seribu tahun takkan mungkin

Lagu duet Shiha Zikir - Dilema 

Adibah Noor 

Lagu Solo - Seroja 

Lagu duet Zainal Abidin - KAU DI HATIKU.

Suki 

Lagu Solo - TITANUM

Lagu duet Shiha Zikir - JERA 


Lagu Battle


Nikki Palikat vs Suki Low. - PSY Gangnam Style.

Aliff Aziz vs Aweera. - Budak Flat -Amanra.

Adibah Noor vs Azan Scan - Kami Rappers (4U2C)



Markah dan kedudukan para peserta minggu 8 - MARKAH GV 8 MINGGU 9

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 2021 Minggu 2 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2021 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

 

أحدث أقدم