"

 5 Fakta Menarik Konsert GV 8 Minggu 3. Pada hari ahad yang lalu, konsert gegar vaganza 8 telah selesai dipersembahkan kepada penonton. Ramai yang berpuas hati dengan prestasi para peserta setakat ini. Bagi aku, persembahan yang paling power adalah persembahan Nikki dan Suki. Kedua-dua peserta ini memang lain dari lain tau. nak tahu apa 5 Fakta Menarik Konsert GV 8 Minggu 3 ni? jom baca di bawah.

5 Fakta Menarik Konsert GV 8 Minggu 3



5 Fakta Menarik Konsert GV 8 Minggu 3

1. Suki low dapat membawa lagu Badarsila dengan sangat baik. Walaupun lagu melayu, seni melayu tidak hilang walaupun suki berbangsa cina.


2. Datuk Fazley Yaakob hanya memakai kasut cantiknya yang berharga RM80 sahaja. Fuhh, kasut dia memang lawa, tapi harga dia murah jer. respek Datuk!


3. Ac Mizal enjoy show Azan Scan. aku suka tengok dato ac time persembahan Nikki juga nampak dia enjoy.


4. Penyokong Nikki memakai topi ahli sihir. tarik perhatian ramai.


5.jihan cuba menyanyikan lagu semalam, penoton terkejut sebab suaranya menyeramkan. hehe


Sebenarnya banyak lagi, tapi aku kongsikan 5 jer untuk korang. selebihnya korang tambah dekat ruangan komen ya !


Previous Post Next Post