"

Telefilem Jin (Astro Citra 2021).  Hai korang, sebenarnya telefilem ni dah pernah di tayangkan dah sebelum ini iaitu pada hari sabtu 20 November 2021 yang lalu. Mungkin korang dah tengok cerita ni, aku just nak kongsikan sinopsis dia untuk korang. Telefilem ini dilakonkan oleh Fadhli Masoot, Eric Fuzi dan Wany Hasrita tau. Berikut merupakan info maklumat Telefilem Jin (Astro Citra 2021) untuk bacaan anda.


Telefilem Jin (Astro Citra 2021)


Telefilem Jin (Astro Citra 2021)

Bagi yang tak tahu, sinopsis telefilem jin ini mengisahkan tentang seorang content creator yang bernama Ray. Dia ni sibuk nak cari idea untuk content dia sehinggakan dia pergi ke sebuahkawasan pendalaman. 

Sebenarnya di ke kawasan pendalaman tu untuk bertemu dengan jin yang terperangkap dalam resort di kawasan itu.

Pelbagai rahsia terbongkar namun setiap rakaman yang akan disiarkan sebagai content ray perlu mendapat 'kebenaran' mereka.

Siapakah mereka? korang kenalah tengok sampai habis cerita ni.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Info Telefilem.

Telefilem ini disiarkan kali pertama pada hari Sabtu, 20 November 2021 pada jam 9 malam. Ia ditayangkan di saluran Astro Citra. Telefilem jin ini di arahkan oleh Jamal Khan untuk Produksi Arie Zaharie Production.

Skripnya ditulis oleh Nur Maisurah Abd Rahim. Antara pelakon yang terlibat adalah Fadhli Masoot, Eric Fuzi, Wany Hasrita, Dato Jalaludin Hassan, Tuan Asmawi, Haeriyanto Hassan 

Bagi yang belum menonton, korang boleh tunggu tayangan semula di astro ya. Selamat menonton.



Previous Post Next Post