Telefilem Pok Ya Cong Codei Siti Di Hati (Astro Citra)

Telefilem Pok Ya Cong Codei Siti Di Hati (Astro Citra). Hari Sabtu ini, Astro citra akan menayangkan semula telefilem kegemaran ramai ini. Minggu lepas, kita dah tengok telefilem tanah kubur, jadi minggu ni kita akan tonton telefilem best lagi. Sebelum ini, telefilem ini berjaya menambat hati penonton untuk menonton dan seterusnya menjadi viral dalam kalangan rakyat Malaysia. Antara pelakon utama yang terlibat adalah Sabri Yunus, Mawar Rashid, Wan Hanafi Su, Saidi Sabri dan ramai lagi.Telefilem Pok Ya Cong Codei Siti Di Hati ini pernah ditayangkan pada 30 Jun 2018 dan tarikh tayangan keduanya adalah pada 21 Ogos 2021 ini pada jam 9 malam. 


Telefilem Pok Ya Cong Codei Siti Di Hati (Astro Citra)


Telefilem Pok Ya Cong Codei Siti Di Hati (Astro Citra)

Telefilem istimewa ini ditayangkan untuk saluran Astro Citra tau. Diarahkan sendiri oleh Sbari Yunus dan diterbitkan oleh Balang Rimbun Production Sdn Bhd. Telefilem pok ya cong codei siti di hati ini mengisahkan tentang Pok Ya yang masih tidak dapat melupakan Siti, isterinya yang telah lari. Untuk mengubati luka hatinya, Pok Ya bernikah dengan anak kawannya, tetapi isteri barunya tidak selembut Siti.

Mampukah Pok Ya menenangkan hatinya dengan isteri barunya itu? jom sama-sama kita saksikan.

INFO DRAMA

Antara pelakon lain yang terlibat adalah Issey Fazlisham,  Mazlan Sulaiman, Saidi Sabri, Asrulfaizal Kamaruzaman, Ku Hanafi dan Mazlan Sulaiman,

Bagi yang dah tengok telefilem ini, sudah pasti korang dah tahu ending dia macam mana kan. Kalau tak tengok lagi tu, pastikan korang tengok hari Sabtu ini ya!

Selamat menononton. 


Previous Post Next Post