Penyanyi Sebenar atau Penyamar? - Manakah Pilihan Amir Masdi?

Penyanyi Sebenar atau Penyamar? - Manakah Pilihan Amir Masdi?. Semalam telah ditayangkang rancangan I can see your voice malaysia musim keempat untuk minggu ke enam. Tetamu undangan untuk minggu ini adalah Amir Masdi.

Siapa yang tak kenal kan. Baik sekarang ni dapat tak Amir meneka penyanyi sebenar atau penyamar? 

Penyanyi Sebenar atau Penyamar? - Manakah Pilihan Amir Masdi?


Selain Amir, minggu ni kita juga ada I am Neeta dan Nadia Brian sebagai penyiasat jemputan. Memang best minggu ni tau.

Penyanyi Sebenar atau Penyamar?

Nak di jadikan cerita, Amir mengikut jejak tetamu sebelum ini dengan memilih penyamar bersuara sumbang sebagai partner duet dia.

Peserta tersebut bernama Ahmad Arif. Baru berusia 20 tahun tau. Kalau korang nak tengok full persembahan boleh tengok di bawah ini ya. 


Tak sabar pula nak tengok episod minggu depan. Harap sangat best macam minggu ni  ya.

Sekian.


Related Posts

Previous Post Next Post