Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche (Astro Citra 2021) Lakonan Syafiq Kyle dan Mimi Lana. Jangan lupa tonton telefilem 'Bukan Cerita Cinta Cliche' yang akan disiarkan pada Sabtu, 6 Februari 2021 jam 9 malam. Antara pelakon yang terlibat adalah Syafiq Kyle dan Mimi Lana. Telefilem ini akan ditayangkan di Astro Citra.  Macam mana agaknya jalan cerita telefilem ni kan. Jaranglah nak tengok syafiq kyle dan mimi lana berlakon sekali kan. 


Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche (Astro Citra 2021)


Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche (Astro Citra 2021)

Berikut merupakan info berkaitan Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche (Astro Citra 2021) untuk bacaan anda. Minggu lepas kita dah tengok telefilem 44 hari bangkitnya pocong yang membawa genre seram. Minggu ini, astro nak bagi kita layan telefilem santai dan romantik. Macam manalah jalan cerita nya nanti kan.

Senarai pelakon lain yang terlibat adalah Mimi Lana, Syafiq Kyle, Alif Aziz, Firdaus Nadxaman, Lienda Halim, Nazzaty Rusli, Saidah Kamarudin, Sara Zulkifli, Hazeman Huzir, Eddy Effrimz

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

SINOPSIS

Telefilem ini mengisahkan Emmel seorang penulis kisah cinta yang mana skrip tulisannya mendapat sambutan hangat daripada penonton mahupun penerbit. Namun begitu, kehidupan Emmel sangat lain dalam kehidupan realiti. Dia  tidak mempunyai kehidupan cinta pun berbanding karya magis yang ditulisnya.

Mampukah Emmel mencari cinta sejatinya? Sama-sama kita saksikan ya.

Previous Post Next Post