Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra 2021). Jangan lupa untuk menonton telefilem 'Diva Dari Jakarta' pada hari Sabtu, 16 Januari 2021 jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon yang terlibat adalah Sherry Alhadad dan Ruhaines.  Setiap minggu akan ada cerita seram, tapi minggu ni tak da. Berikut merupakan maklumat berkaitan Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra 2021).

Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra 2021)


Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra 2021)

Telefilem ini akan ditayangkan pada hari Sabtu, 16 Januari 2021, pada jam 9:00 malam. Antara barisan pelakon lain dalam cerita ini adalah Umairah, Zarynn Min, Tengku Zara dan Syaff Azahan.

Minggu lepas kita dah tengok sebauh cerita seram bertajuk Sihir Pemisah. Memang menjadi lakonan Beto dan juga Fasha Sandha.

Harapnya telefilem minggu ini pun best jugalah kan.

SINOPSIS 

Eryn, seorang kanak-kanak yang berlagak macam Diva dari Jakarta. Eryn telah bertemu dengan seseorang yang berbadan besar bernama Ejot. Eryn menggangap Ejot tidak layak jadi kawan baik dia. 

Tapi pada satu hari tu berlaku satu kejadian. Eryn koma. Dan bila tersedar dari koma, dirinya berubah menjadi besar. Manakala Eryn yang dianggap tak layak jadi kawan baik itu telah berubah. Lagak dia tak ubah seorang Diva.


Previous Post Next Post