Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 9

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 9. Semalam telah berlangsungnya minggu ke 9 konsert gegar vaganza 2020. Kami ada kongsikan live streaming untuk tontonan anda semalam kan. Tiada penyingkiran yang berlaku. Berikut merupakan markah peserta gegar vaganza 7 minggu 9. Jom tonton persembahan FULL minggu 9 di sini(klik).


Untuk minggu kesembilan ni, pasti para peserta memberikan yang terbaik dan juga lagu yang mereka nyanyikan itu merupakan lagu mereka. Minggu depan, mereka akan beraksi di pentas akhir sudah.

Cepat sungguh masa berlalu.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 9Juri-juri kita pada minggu ini adalah Dato Ramli Ms, Dato Khadijah Ibrahim dan Juri Jemputan iaitu Dato Syafinaz dan Jay Jay.


Siapakah Top 3 minggu ke 9 ini? jom sambung baca di bawah.

Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 9 

👇👇 

Peserta

Markah

1. OJA 🏆

69.90%

2. MUSS

68.50%

3. LINDA NANUWIL

68.30%

4. ASHIRA

65.40%

5. AYU DAMIT

65.30%

6. NORANIZA IDRIS

55.10%

7. CLIFF UMAR

55.00%


 [ DAH BACA? ] Senarai Lagu Minggu 9 (Suku Akhir) Gegar Vaganza 2020.


Minggu ke sembilan, tiada penyingkiran berlaku. Maka dengan ini 7 peserta beraksi di pentas Final Gegar Vaganza 7. Ini juga merupakan kali pertama kita ada 7 finalis !

Haaa, macam mana part battle round nanti ya? hehe


Markah sumber: Astro Gempak.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 5Pemenang Anugerah Bintang Cuckoo Healthy Home adalah Linda Nanuwil. Lagu yang dibawa minggu lepas mendapat pujian dari netizen. Banyak tweet menarik di twitter mengenai persembahannya. Memang ramai minat dia kan. hehe

Oja mendapat anugerah Bintang Paling Miaw selepas mendapat tempat pertama pada minggu ini. 

Pentas Akhir minggu hadapan finalis bakal membuat tiga persembahan iaitu nyanyian solo, duet bersama bekas bintang GV7 dan pusingan battle.


Siapa pula peserta yang akan menjadi juara di pentas final nanti? Sama-sama kita nantikan!

Kita tunggu minggu depan ya.

Tolong share ya! 


Previous Post Next Post