Persembahan Aina Abdul Lagu Listen The Masked Singer Malaysia Final.

 Persembahan Aina Abdul Lagu Listen dalam The Masked Singer Malaysia Final. Semalam telah dinobatkan juara the masked singer malaysia menjadi milik Aina Abdul. Dia memakai topeng bunga raya. Semalam memang antara persembahan terbaik Aina dalam kariernya.

Karakter dia dari mula sampai final memang membuatkan ramai orang tak dapat teka dengan betul. Juri pun konfius dan menyangka artis di sebalik topeng bunga raya adalah ernie zakrie. tapi sebenarnya bukan.


Persembahan Aina Abdul Lagu Listen The Masked Singer Malaysia Final.


Jom kita tengok persembahan lagu Listen by Aina Abdul.

Persembahan Aina Abdul Lagu Listen The Masked Singer Malaysia Final.Tahniah buat Aina Abdul kerana berjaya menjadi Juara. Tempat kedua jatuh kepada Vaneesa ceria popstar yang memakai topeng rajah brooke. tempat ketiga pula menjadi milik Tuju dengan topeng monyet.

Selain itu di tempat keempat menjadi milik Wau. Nak tahu tak siapa dia. hehe Dia adalah Datin Alyah. Dan ditempat kelima milik Vince yang bawa kostum Enggang.

Memang best layan dari minggu pertama sehingga minggu akhir ni. Tahniah sekali dan terima kasih sebab menghiburkan kami semua.

Previous Post Next Post