Cerekarama Pemuja Rahsia TV3 (2020).

Cerekarama Pemuja Rahsia TV3. Saksikan telefilem 'Pemuja Rahsia' pada Sabtu ini pukul 10 malam di TV3. Senarai pelakon yang terlibat dalam cerekarama ini adalah Hun Haqeem, Intan Najuwa, Rita Rudaini, Haliza Misbun. Minggu lepas kita ditayangkan dengan cerekarama suluhkan aku cahaya yang banyak beri keinsafan kepada para penonton. Jadi topik mingu ini pula adalah berkaitan dengan peminat fanatik!

Kisah seorang lelaki kacak yang mempunyai peminat finatik sehingga sanggup menculik lelaki tersebut. Korang boleh baca sinopsis dekat bawah ini ya.


Waktu Tayangan :  Sabtu, 28 Mac 2020, 10:00 malam
Saluran Tayangan : Slot Cerekarama TV3


Cerekarama Pemuja Rahsia TV3 (2020).
SINOPSIS  PEMUJA RAHSIA


Adam, pelajar kolej yang kian popular. Dia baru menjuarai satu pertandingan debat antara kolej. Adam amat gemarkan sukan larian dan seringkali menyertai pelbagai marathon.

Hawa, gadis berusia sebaya dengan Adam dan jiran Adam. Hawa sudah lama menyukainya, dek kerana satu peristiwa 18 tahun lalu, keluarga Adam dan keluarganya berkelah bersama dan Adam telah menyelamatkan Hawa daripada lemas.

Bagi Hawa dia memang tercipta untuk Adam. Meskipun begitu, Hawa dan Adam tak pernah bercakap. Hawa seperti seorang gadis yang pelik dan janggal.

EPISOD PENUH 👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Kalau korang nak tengok episod penuh, admin akan update pada hari ahad ini (29/3/2020) ya. Duduk dekat rumah tau. stay safe at home.


Selamat menonton.
Previous Post Next Post