Type something and hit enter

author photo
By On

Biodata Intan Najuwa Pelakon Drama Kekasih Paksa Rela



Biodata Intan Najuwa Pelakon Drama Kekasih Paksa Rela. Hai korang, sibuk ke ? hari ni aku nak kongsikan dengan korang mengenai seorang pelakon baru yang sedang meningkat naik. sebelum ini intan najuwa pernah menjadi peneraju untuk drama Hantu Punya Bos dan terbaru ni dia menjadi heroin watak Hanan dalam drama kekasih Paksa Rela.

aku boleh puji lakonan dia sebab aku pernah tengok dia berlakon sebelum ni di TV dan yang terkini ni ada penambah baikkan dalam lakonan dia. fuhh makin power lahh dia ni. siapa Intan Najuwa ni ? jom baca biodata Intan Najuwa .

Biodata Intan Najuwa Pelakon Drama Kekasih Paksa Rela


👉 Nama Penuh : Intan Najuwa binti Abdul Wahid
👉 Nama Artis : Intan Najuwa
👉 Umur : 20 tahun (2017)
👉 Asal : Johor .

➤➤ Instagram Intan Najuwa - https://www.instagram.com/intannajuwa/

Muda lagi rupanya dia ni.

Intan Najuwa

dalam cerita terbaru ni kan, intan ni bawa watak sebagai budak sekolah. hehe memang kelakar habis dia berlakon. digandingkan pula dengan hero malaya. mesti makin padu lakonan dia lepas ni kan.

Bakat dia dicungkil oleh Mig Production untuk drama yang aku bagitau dekat atas tadi. dari situ karier dia berkembang. Jom kongsikan profil Intan Najuwa ni dekat facebook. bolehlah orang lain baca kan .


Jom komen dibawah

Comments
3 Comments

3 comments

avatar

Comel jee si intan najuwa nii

avatar

muda lg...sesuai sgt watak bdk2 tu ngn dia

Click to comment