Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full

Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full. Hai korang, hari ni aku nak kongsi kan dengan korang full video konsert gegar vaganza minggu 3 ni. Mungkin ada yang tak tengok lagi kan.

Kalau terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 27.10.2019
Masa : 9pm

Sedikit recap untuk anda, peserta yang tersingkir minggu ini adalah Ameer Sofarz. Manakala juara minggu ketiga kita adalah Naqiu.

[dah baca ? ] Senarai lagu minggu 4 gv 2019.

Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full


Dia mengekalkan kejuaraan untuk dua musim berturut-turut.

Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full





Jangan lupa saksikan konsert minggu 4 yang akan berlangsung pada hari ahad ini.

Kalau nak tengok live streaming, boleh tonton di blog ni ya.

Kami selalu update live dekat sini.

Selamat menonton

Related Posts

Previous Post Next Post