Zamani Mohon Maaf kerana ...

Setelah beberapa hari kontroversi yang melanda Zamani, Dia kini memohon maaf kerana tidak dapat membuat persembahan ketika konsert gegar vaganza 2018 minggu ke 5 baru-baru ini.

Kejadian yang menimpanya adalah suaranya tidak keluar ketika persembahan. Zamani memuat naik status tersebut di Instagram milik beliau.

Zamani Mohon Maaf kerana ...


Kenyataan Permohonan Maaf Zamani ..


Maaf kepada semua kerana tak dapat menyampaikan lagu ini pada malam konsert ke5. Terima kasih pada semua atas sokongan padu yg diberikan pada malam itu @abgadeksuperfans_official. 

Terima kasih tak terhingga pada @aliffsyukriterlajaklaris diatas pemberian imuniti dan juga pada juri2 @tokram_ramlims , ibu kathy & @emyliadac juga pada @jihanmuse @nabilzira. 

Terima kasih team produksi #gegarvaganza5 @gegarvaganzaofficial yg menjaga saya selama ini dan pada semua peserta #gv5 yg seperti keluarga dan tak
pernah putus memberikan sokongan dan dorongan selama ini. 

Terima kasih atas doa2 anda semua....๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป


A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL INSTAGRAM (@zamanislam_official) on

Untuk anda yang belum tahu mengenai lagu yang akan dinyanyikan oleh para peserta dan termasuk zamani di minggu ke 6 ini, anda boleh baca di senarai lagu minggu ke 6 ini ya.

Akhir sekali, kita doakan zamani kembali pulih dan berjaya membuat persembahan pada minggu ini.

Semoga berjaya !

Untuk peminat GV 2018, Jom like page kami >> Kata ubaid << untuk live streaming dan update terkini mengenai gegar vaganza 2018 .

1 Comments

Previous Post Next Post