Telefilem Terhentinya Doa TV3

Sebuah telefilem yang meruntun jiwa dan hati, 'TERHENTINYA DOA' yang mengangkat martabat seorang ibu yang telah banyak berkorban untuk anak-anaknya.


Telefilem ini ditayangkan kali pertama pada 11 Jun 2020 kalau tak salah sempena hari raya Aidilfitri pada tahun tersebut.


Pengorbanan seorang ibu memang tidak ada nilainya dan tidak mampu dibayar. Telefilem ini membuatkan kita rindu kepada ibu kita dan mengenang kembali dosa-dosa kita dengan ibu kita.


Ramai yang menonton telefilem ini kata ceritanya best dan penuh dengan pengajaran. jadi rugilah kalau korang tak tengok kan.
Telefilem Terhentinya Doa TV3


Info dan Pelakon 


Untuk tahun 2024, telefilem terhentinya doa ini akan ditayangkan semula pada 9 Mac 2024 ini iaitu pada hari Sabtu di slot cerekarama.


Barisan pelakon yang terlibat adalah adalah Saharul Ridzwan, Niena Baharun, Normah Damanhuri, Sheila Rusly, Azri Iskandar, Ozlynn.


Kalau tengok barisan pelakon juga sudah tahu bagaimana jalan cerita dia kan. Aku yang dah tengok ni pun menangis tak henti dan kalau korang nak tengok. Bawa tisu sekali ya.


Bagus juga untuk tonton bersama anak-anak sebabnya boleh membuatkan mereka insaf dan menghargai ibu dan ayah mereka.


SINOPSIS


Sinopsis terhentinya doa mengisahkan tentang wafiey yang baru pulang dari luar negara. yang mengejutkan dia adalah keluarganya menghantar dia pulang ke kampung untuk menjaga neneknya di sana.


neneknya menghidap penyakit chikungunya dan dia dihantar ke sana untuk menjaga neneknya itu.


tetapi yang berlaku di sana adalah pentengkaran diantara anak-anak neneknya sama ada siapa yang akan menjaga neneknya itu.


makin hari makin banyak dia dengar mengenai keluarga dia.

Wafiey nekad untuk membetulkan keadaan dan memujuk keluarganya pulang berjumpa dengan neneknya itu

mampukah wafiey melakukannya ?

TONTON ONLINE.


bagi korang yang terlepas tayang smealam, boleh layan dekat bawah ini ya .Telefilem Terhentinya Doa TV3

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Amacam, best tak cerita ni? Sedih kan.

Tapi itulah hakikat kehidupan kita. Tak semua baik-baik sahaja. Pasti ada ujian yang menimpa.

Jom kongsikan info dan sinopsis serta barisan pelakon hebat cerekarama terhentinya doa tv3 ini di facebook korang. Cerita best tak kan tak nak share pula kan. hehehe.

TERIMA KASIH !
Previous Post Next Post