DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN - #VIRAL

Karya hebat, Drama 'Ghahim Takut Nak Azan' bakal kembali ditayangkan semula di TV3 pada hari Ahad ini dan yang pasti ramai menantikan siaran ulangan telefilem ini.


Banyak kali dah aku tengok iklan dia. nampak macam best, mungkin sebab pelakon dia yang terdiri daripada Armand Ezal, Aqasha dan Kazar.


Seronok sebenarnya kalau tengok drama pasal budak-budak ni. sebabnya kadang-kadang mengimbau kenangan masa zaman kanak-kanak dulu kan. hehe 


Dah masuk bulan puasa ni, jom layan drama kampung puasa juga berkisar mengenai kanak-kanak tau. boleh tengok kehebatan adik-adik kita berlakon dan pasti ia karya Sabri Yunus tau.


DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZANINFO BERKAITAN DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN


Untuk tahun 2024, drama ini akan ditayangkan pada 10 Mac 2023 pada jam 9 malam. Mungkin sama juga dengan waktu tayangan dahulu kan.


Waktu Tayangan : Ahad, 3 Jun 2018, 9:00 malam
Saluran Tayangan :TV3


Ruginya kalau anda tak like page kami ni >> Kata ubaid << nanti tak leh nak baca info menarik yang kami kongsikan dekat sana. 

PELAKON

Senarai Pelakon hebat yang menguatkan jalan cerita ini adalah Armand Ezal, Alyssa Dezek, Aqasha, Nadia Aqilah, dan Kazar Saisi. 


DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN

SINOPSIS


Sinopsis Drama Ghahim Takut Nak Azan ini mengisahkan tentang budak yang bernama Rahim. Budak ni comel jer sebab dia tak boleh sebut perkataan ' R '. 


Jadi bila ada exam Azan, dia akan lari dan orang cakap ponteng lah. hehe agak-agak anda, sampai bila dia akan terus takut untuk azan ni?


nak tahu tak ? mana boleh cerita kat sini. hehehe
nanti korang tak tengok lak dekat tv kan.

Penutup


Kesimpulan akhir yang aku boleh bagi dekat korang adalah drama ini memang lain daripada yang lain. Jalan cerita yang santai sambil menikmati kepetahan budak-budak ini menyampai dialog mereka.


Tersenyum sendiri melihat gelagat mereka.


Jadi jangan lepaskan peluang untuk menonton telefilem ghahim takut nak azan ini di saluran TV3 hujung minggu ini.


Selamat menonton.

Previous Post Next Post