BELI OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION ) SECARA ONLINE ! | Hari ini berlaku pelancaran Telefon bimbit Ola Exmobile Johor DT Special Edition . Ex Mobile merupakan singkatan bagi Excellent mobile. Jenama Ola ini merupakan jenama hasil kerja sama di antara ExMobile dengan Johor DT . Ia juga merupakan satu bentuk penghargaan kepada 1.5 juta peminat JDT di seluruh dunia. ramai yang tertanya-tanya macam mana nak BELI OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION ) ?


 OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION


CARA BELI OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION ) !


1. Melalui pengedar-pengedar yang sah di seluruh negara .

Senarai pengedar Ex-Mobile [ klik ]

2. Secara Online .

1. Melalui lazada

ExMobile Ola - Black Matte [ KLIK ]
ExMobile Ola - White Rose Gold [ KLIK ]

**klik pautan yang aku kongsikan ini untuk membeli .

2. Gemfive
3. DFaro.com
Baca Juga

    SPESIFIKASI OLA EXMOBILE

    • Johor DT Special Edition
    • 5.0 inch HD screen
    • MTK6737 Quad Core 1.3GHz
    • Android 6.0
    • 2GB RAM + 16GB ROM 
    • Camera: Back camera 5.0MP ( SW 8.0MP )
    • Front camera 2.0MP ( SW 5.0MP ) 
    • Bluetooth 4.0
    • Navigation: GPS
    • Sensor: G-sensor
    • Dual SIM dual standby, dual micro SIM cards
    • 4G LTE

     OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION  OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION

    Menarik bukan jenama Ola exmobile ni. aku pun dah start usha dah .

    HARGA OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION )

    rm 599

    Mula di jual pada 15 April 2017

    Kalau beli Online, akan mula di hantar pada 23 April 2017 .

    Fuhh, nampak gayanya gaji bulan ni beli phone ni lah jawabnya . hehe Sebagai peminat JDT, sudah pasti  OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION ) juga merupakan Koleksi RARE yang boleh di dapatkan dan seterusnya menjadi kenangan dalam pembangunan Bola sepak Johor .

    Aku harap entri berkaitan OLA EXMOBILE ( JOHOR DT SPECIAL EDITION ) ini mampu membantu korang untuk membeli ola exmobile ini . Harganya juga berpatutan sesuai dengan spesifikai Ola exmobile tersebut. Selamat membeli ! hehe

    Sekian .