GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !

GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !


GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI ! | Sebelum kita bersembang lebih panjang, aku nak tanya sama ada Korang pernah baca mengenai contest yang menawarkan Proton Iriz di facebook ? sebenarnya contest itu hanya tipu muslihat sahaja . tak ada kena mengena dengan Proton pun . Jadi hati-hati ya sebelum menyertai apa-apa contest.

Baik, baru-baru ini juga heboh di media sosial apabila isu Guna duit BR1M sebagai downpayment kepada Proton Iriz viral di media sosial. Pelbagai respond yang di terima dan di suara kan oleh netizen mengenai isu tersebut . Jadi, apa kata kita ambil tahu mengenai Proton Iriz . Berikut merupakan GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !

GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !

Harga Proton Iriz Bermula dari RM 41k . ia meningkat mengikut spesifikasi dan model yang terpilih .

1.3L Standard MT

Metallic = RM 41 , 970.00
Solid = RM 41,520.00

1.3 Standard CVT

Metallic= RM 44.900
Solid = TM 44, 450

1.3L Executive MT

Metallic = RM 46,210 .00
Solid = RM 45, 760 .00

Gambar Proton Iriz Terkini .

GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI !


Cantikkan model Proton Iriz ini . Oh ya , ramai juga yang tertanya-tanya kenapa kena guna Duit Br1m Sebagai down payment untuk proton Iriz ini kan. Sebenarnya ada pihak yang rasa dia membantu rakyat untuk mengubah hidup mereka tapi hakikatnya tidak .

Sedikit komen , cadangan untuk memiliki proton Iriz untuk di jadikan uber adalah satu perkara yang kurang elok untuk rakyat malaysia . Sebabnya, kenapa ingin membantu rakyat tetapi menggalakkan rakyat berhutang ? Sudah ramai anak muda di senarai hitam dan di isytiharkan bankcrup pada usia muda mereka .

Hanya komen aku berkaitan dengan isu beli iriz guna BR1M dan jadikan uber . Semoga rakyat malaysia lebih cerdik dan menentukan hala tuju masing-masing . Ingat, jangan terlalu seronok berhutang sana sini . Kalau mampu bayar, tak apa . Kalau tidak mampu, cari alternatif lain.

Apa pendapat korang mengenai GAMBAR DAN HARGA PROTON IRIZ TERKINI ! . nak satu tak ? hehehe

Post a Comment

Previous Post Next Post