GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !

GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA ! | Pelakon terkenal dari Korea Selatan yang bernama Park Bo Gum dalam jelajahnya di malaysia yang bermula pada 8 disember 2016 iaitu hari kedatangannya ke Malaysia. di sambut oleh 500 peminatnya di KLIA membuatkan park Bo Gum terharu atas sokongan yang diberikan. keesokan harinya ketika sesi bersama peminat park bo gum menyatakan hasratnya yang mana dia mengatakan yang dia bukan lah bintang filem terkenal tetapi dia di beri layanan yang cukup hebat dari peminatnya di Malaysia.

Ia menyebabkan beliau jatuh hati dengan malaysia. Berikut merupakan GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !

GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !

GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !

Gambar sumber : Facebook Tv 9 .

Pelakon terkenal korea ini yang menjadi sebutan peminat di malaysia sejak membintangi Drama Moonlight yang di tayangkan di stesen KBS di korea selain turut di tayangkan di channel KBS di astro 392 . Membawa watak sebagai raja menjadikan karakter beliau sentiasa hidup dengan watak tersebut.

Pasti ramai peminat Park Bo Gum menantikan GAMBAR PARK BO GUM DI MALAYSIA !. semoga korang terhibur dan happy bila melihat gambar-gambar ini. Lepas ni sapa pulak yang nak mai malaysia ? sama-sama kita tunggu dan lihat.


Artikel berkaitan  : Gambar Kwang Soo di Malaysia , Gambar Park Shin hye di Malaysia .
Gambar Song Ji hyo di Malaysia .

Sekian.


Post a Comment

Previous Post Next Post