APA YANG YUNA BUAT NI !

APA YANG YUNA BUAT NI ! |  Sebelum ini , nama yuna sering terpalit dengan kontroversi yang dicipta oleh segelintir masyarakat malaysia yang seperti mahu melihat yuna jatuh. Pelbagai penulisan yang menggambarkan sisi jahat terhadap pemilik nama Yuna ini. Namun, Yuna tetap tenang dalam menjalani kehidupan dan mendepani musuh dan pembenci dirinya. Hari ini, korang nak tahu tak aku kongsikan lagi satu perkara yang telah di lakukannya di Instagram. APA YANG YUNA BUAT NI !gambar yuna


Sesuatu perkara yang mengejutkan kita apabila Yuna memuat naik gambar di bersama dengan satu benda berwarna biru . Benda itu kelihatan berkilat dan mahal bagi sesetengah dari kita. Persoalannya sekarang, apa barang yang di maksudkan itu. Rujuk Pautan Ini .

Fuhh, kalau korang tengok mesti terkejut gila. bukan semua orang mampu buat macam Yuna buat. Korang tengoklah gambar yang aku maksudkan di  pautan yang aku kongsikan di atas. Yuna sebelum ini telah menggemparkan tanah air apabila muncul dengan single duet bersama usher di US , dan sebelum itu, yuna juga kerap berkelana di sana.

Kini nama Yuna sudah semakin gah dan hebat, apa sahaja yang dilakukan  oleh Yuna akan menjadi perhatian netizen di media sosial terutamanya dalam kalangan rakyat malaysia. Syukur melihat yuna yang tidak mudah melenting dengan kecaman rakyat malaysia setiap hari dan dia terus berjalan kehadapan dan meninggalkan hatersnya. good luck yuna dan all the best.

Sekian.

Previous Post Next Post