DOA AWAL TAHUN HIJRAH !DOA AWAL TAHUN HIJRAH !  | Alhamdulillah , limpah syukur yang tidak terhingga di ucapkan kepada Allah kerana memanjangkan usia kita untuk tahun yang baru lagi . Saban tahun,kita berdoa dan berharap agar tahun tersebut menjadi tahun terbaik kita . oleh yang demikian,sebagai hamba, kita kena banyak berdoa agar tahun baru menjadi lebih baik dari sebelum-sebelum ini Berikut merupakan DOA AWAL TAHUN HIJRAH ! 


DOA AWAL TAHUN HIJRAH !


Kalau korang hayati elok-elok doa di atas, korang akan rasa lebih tenang dan damai. Kita ni sebagai manusia tak lekang dek dosa yang banyak. kita juga tidak mampu untuk melakukan sesuatu dengan kudrat kita sendiri melainkan dengan izin dari Allah .

Sedarlah wahai manusia, kita ini hanya insan kerdil yang di beri peluang oleh Allah untuk hidup sebentar di muka bumi ini dan kita pasti akan balik kembali kepadaNya satu hari nanti. Perbanyakkan doa dan  DOA AWAL TAHUN HIJRAH !  sebagau doa tambahan dalam meningkatkan penyerahan diri kita kepada Allah . Selamat Tahun baru !

Sekian.


Previous Post Next Post