CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE !

Assalamualaikum ! salam ahad buat smua org sekalian. cewah , mcm tengah bagi ucapan penghulu kampung lak . hehe " TELUR BENTUK LOVE " apa laa yg ubai dok hingak2 nihh *loghat penang.. :) mana ada hingak-hingak mami , ni ceq nak habaq mai .. 

semalam dok belek-belek facebook. ceq jumpa laa link psal cara nak buat telur bentuk love atau bentuk hati nih..ceq apa lagi, terus lah tengok kan ..tup tup tup. kluaq gmbaq nih. ohh. senang jaa nk try..jom laa kita try sama-sama. **hgpa paham dak ?? hehe..saja tulis loghat penang skit. huhuhu. tk paham bgitau ubai k :P

jom tgk gmbaq nih..n try buat..ubai tk pernah buat lgi..tp nampk cm style jaa.. hehe dah lama dah jumpa gmbaq nih..cuma sebelum nih.. just usha2 jer...skung rasa nk try lak..

CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE !


selamat mencuba !! 
klau jadi bgtau ubai tau !! :)

Dihrapkan entri cara buat telur ini membantu korang untuk membuat telur berbentuk love ya . Bukan susah pun. cuma gunakan bahan-bahan yang telah fdi ajar dan mengikut step dia, nanti eloklah hasilnya.

Selamat Mencuba !

Sekian .

Entri 6 Oktober 2013 .

Related Posts

Previous Post Next Post