EBOOK RAHSIA SOLAT ! PANDUAN UNTUK UMMAT ISLAM !

RAHSIA SOLAT | Kita sedar yang banyak perkara yang kita lakukan adalah tidak berdasarkan ilmu. Termasuklah perkara-perkara ibadah seperti solat, puasa, zakat dan sebagainya. Namun dengan usaha dan inisiatif orang yang berilmu dan pakar dalam bab ini, maka dihasilkan sebuah ebook Rahsia Solat sebagai panduan bagi kita yang memerlukan.

Panduan solat ini amat penting bagi kita untuk kita pelajari dan amalkan.Jika tidak bimbang amalan solat kita tidak diterima oleh Allah di akhirat kelak. Ramai para ulama dan ustaz menyampaikan ilmu ini kepada masyarakat melalui medium ceramah dan kuliah di masjid dan surau. Tetapi mungkin di antara kita yang tidak sempat ke masjid dan surau untuk menuntut ilmu.


EBOOK RAHSIA SOLAT ! PANDUAN UNTUK UMMAT ISLAM !

Jadi dengan adanya panduan solat atau Ebook Rahsia Solat ini dapat memudahkan kita dalam mempelajari Rahsia di sebalil ibadah solat yang menjadi kewajipan bagi ummat Islam.Pastinya tuan dan puan ingin mengetahui apa yang terdapt dalam ebook Rahsia Solat ini. berikut merupakan anatara kontent yang terdapat dalam ebook rahsia Solat .

Isi Kandingan Ebook Rahsia Solat 

Ebook Rahsia Solat ini mengandui 95 muka surat dalam format PDF dan di bahagikan kepada 3 main topik yang penting.Main topil tersebut adalah :

1. Hukum Solat .
2.  Bacaan dalam Solat.
3. Kesan solat yang dilakukan dengan sempurna zahir dan batin.

EBOOK RAHSIA SOLAT ! PANDUAN UNTUK UMMAT ISLAM !
Didalam main topik ini, ada subtopik mengikut pengkhususan yangtelah di tetapkan oleh penulis ebook rahsia solat ini. Ustaz Hasnan atau Prof.Madya Hasnan Kasan merupakan penulis ebook Rahsia Solat ini . Beliau merupakan graduan Universiti Al-Azhar .

Berapa Harga Ebook Rahsia Solat ?

Harganya Rm 27 sahaja.

Dapat ebook je ke ?

EBOOK RAHSIA SOLAT ! PANDUAN UNTUK UMMAT ISLAM !

Tidak, selain ebook 95 muka surat, amda juga akan memperolehi 4cd rakaman bengkel ' Pemantapan solat ' yang di kendalikan oleh Ustaz Hasnan di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).Mudah, Murah dan berbaloi untuk kita semua sebagai panduan kita dalam mendapat solat yang sempurna di sisi Allah.

Macam mana cara nak beli ?

Tuan dan Puan boleh dapatkan ebook rahsia solat ini dengan membelinya secara online. Tuan dan Puan boleh klik gambar dibawah ini untuk membeli. ebook dalam format Pdf .

EBOOK RAHSIA SOLAT ! PANDUAN UNTUK UMMAT ISLAM !

semoga dengan usaha kita yang sedikit ini memberi kita panduan dan dorongan dalam mencari kebaikkan dan rahsia solat yang menjadi kewajipan bagi ummat Islam di dunia ini.Insyaallah.semoga bermanfaat untuk kita semua. aamiin.

sekian


Previous Post Next Post