CIMB BANK CHAIRMAN BERCUTI !


CIMB I Untuk yang belum mengenali siapa pengerusi CIMB bank Malaysia, Dia merupakan adik kepada Perdana Menteri Malaysia Najib Razak. Nama pengerusi CIMB Bank Malaysia adalah Nazir Razak . Beberapa Isu berlegar dalam kalangan bank Cimb bank malaysia hari ini menyebabkan mereka di sebut oleh netizen hari ini.

CIMB CHAIRMANDalam laporan Akhbar hari ini, Nazir Razak telah mengambil langkah untuk bercuti berikutan siasatan terhadap dana 7 juta Ringgit .Dana tersebut untuk kegunaan Pilihan Raya 2013 . The wall streets Journal melaporkan DS Najib telah pindahkan sejumlah wang kepada tempat lain termasuk 7 juta kepada Nazir kemudian ke pemimpin umno yang lain/.

Nazir juga mengakui yang dia membantu abangnya dalam memindahkan wang tersebut. Dia yang melakukan demikian beranggapan bahawa apa yang di lakukan olehnya itu tidak salah dan tidak menggunakan kuasa dengan sewenang-wenangnya .

baca laporan seterusnya di : http://www.straitstimes.com/asia/se-asia/cimb-group-chairman-nazir-razak-takes-leave-of-absence-pending-bank-review-report .

Moga siasatan ini berjalan dengan elok dan bebas dari sifat yang tidak adil.

sekian.

p/s : makin banyak pulak kes-kes melibatkan wang berjuta-juta dalam malaysia sekarang ni kan. :(


Previous Post Next Post