TIP-TIPS I Dalam Entri kali ini, aku lebih nak menyatakan beberapa item untuk korang baca dan faham. yang pertamanya, bila kita hendak beri sesuatu hadiah , kita kena tengok keadaan orang yang akan menerimanya. sama ada lelaki mahupun perempuan.
Sekarang ni, kita dah tidak sensitif dalam memberi hadiah kepada orang. Kalau oran lama-lam dulu, mereka cukup pantang kalau kita nak bagi hadiah dekat orang tetapi hadiah itu hanya sekdar lepas syarat semata. tambah-tambah sekarang ini semua nak yang " rare " sahaja.
Cumanya, kali ini aku nak kongsikan 3 barang yang perempuan patut bagi kepada lelaki . Mungkin korang dah tahu mengenai 3 barang ini. kalau dah tahu, korang terus ke link ini. kalau belum tahu, sambung baca ya !
Hadiah yang pertama : Dompet .
gambar sumber : kulitpari.com |
Hadiah yang kedua : Gajet
gambar sumber : sinar harian |
Hadiah yang ketiga : Jam Tangan
gambar sumber : rakuten |
selesai 3 hadiah yang patut perempuan bagi kepada lelaki. tetapi aku ingatkan lelaki ni tak sama. ada lelaki yang boleh kita bagi hadiah jam je kat dia.ada lelaki tak suka. jadinya, korang yang faham suami korang itu macam mana. so, pandai-pandai la buat keputusan.
Kalau korang nak tau , hadiah apa yang patut korang bagi kepada lelaki selain dari apa yang aku senaraikan korang boleh klik link ini . Macam aku cakap dekat atas tu, lelaki ni lain-lain, jadi aku cadangkan korang ambil tahu semua benda ni. Nanti akan memudahkan korang untuk handle pasangan korang .
Semoga berjaya !
sekian.
SINGGAH PAGI http://jmbelog.blogspot.my/
ReplyDeletegadjet tu mcm mahal..... =(
ReplyDeleteSuka pilihan dompet...sebab senantiasa bawa ke mana sahaja...bila buka dompet pasti teringat akan kita...julia suka dompet hadiah dekat suami...pilihan yang berjenama dan mahal setanding kualiti adalah pilihan utama...sbb yg mahal ni tahan lama...seriusss....
ReplyDeleteain datang singgah sini .
ReplyDeletehaha x lama lagi hari lahir etuza harapa ada wanita bagi saya juga haha..mestilah isteri yang bgi hadiah kian
ReplyDeleteNak beli jam mahal sangat, tak mampu T^T beli murah, takut si dia tak suka. Aih, beban betul.
ReplyDeletePost a Comment