SINOPSIS DRAMA KAK MAR di TV3 !

drama kak mar
gambar sumber : kepalabergetar2u.blogspot.com

Drama Kak Mar I Drama baru di tv3 , Kak Mar Lakonan Rozita che wan akan menemui anda mulai minggu ini untuk slot Iris .pada jam 6.30 petang . Jom aku kongsikan sinopsis Drama Kak Mar .

SINOPSIS DRAMA KAK MAR di Tv3 :

KIsah yang mengisahkkan tentang seorang jurusoleh artis yang berjaya pulang kek kampun setelah sekian lama bekerja , iaitu kak mar ( RCW ) . Kak Mar yang sudah lama bekerja sebagai juru solek mengambil keputusan untuk pulang ke kampung setelah dia bersara dari pekerjaannya .

Di kampung dia membuka kedai mee udang . dan rezekinya mee udangnya memperoleh keuntungan yang banyak . Di samping itu, wajah cantik kak mar menyebabkan seorang duda di kampung berkenaan teringin ingin berkahwin dengannya .

Selain dari meniaga mee udang, kak mar juga menjual produk kecantikan. dan rezekinya juga, semakin hari semakin ramai yang berjumpa dengan dia untuk menjadi cantik. Di sebalik kejayaan kak mar, ada yang menanggung kerugian yang banyak. Dia adalah Asmah si penjual laksa ( Izreen asmida ) .

Di tambah pulak desakan dan hasutan puan White yang mendesak agar asmah menggunakan bomoh dalam perniagaannya. apakah akan terjadi kepada perniagaan kak mar ? dan adakah kak mar akan berkahwin dengan duda yang tergila-gila kan dia itu ?

sama-sama kita saksikan di Tv3 nanti !


6 Cara Luar Biasa ‘SuperMom’ Urus Anak Di Waktu Pagi..Dah Tak Kelam Kabut >> klik sini 

Post a Comment

Previous Post Next Post