SINOPSIS DRAMA ISTERI VS TUNANG !

SINOSIS DRAMA ISTERI VS TUNANG
sumber google

Drama adaptasi dari novel Isteri Vs Tunang ini merupakan arahan micheal ang . Dan akan di tayangkan di Astro . Antara pelakon yang akan membarisi drama ini adalah Scha alyahya ,Hisham hamid , Sharifah sakinah dan ramai lagi . Sebelum itu mari aku kongsikan sinopsis drama isteri vs tunang !

SINOSIS DRAMA ISTERI VS TUNANG

Alana dan zaim sering bergaduh. bagi alana, zaim merupakan lelaki angkuh. sehinggakan sampai satu ketika si alana mencabar zaim untuk mengahwininya . Akhirnya,alana menyesal dengan tindakan dia mencabar zaim itu.

Dia segera meminta zaim membatalkan hasrat untuk mengahwininya. Tetapi berlaku sebaliknya kepada ayah dan ibu alana.Mereka menerim zaim sebagai menantu dan bersetuju zaim berkahwin dengan alana .

Alana mula memikirkan sesuatu untukmembatalkan perkahwinan mereka. sehinggakan dia berjumpa dengan Irfan.Dia meminta irfan untuk berpura-pura menjadi kekasihnya. tujuannya hanyalah untuk membatalkan perkahwinan dia dengan zaim .

tetapi apa yang berlaku, bantahan dari ayah alana menyebabkan dia terpaksa akur dengan keputusan yang dah di lakukan.apakah akan terjadi kepada alana  dan zaim ? mampukah zaim menjadi mr perfect di mata alana ?

Jangan lupa saksikkan drama Isteri VS tunang di Astro tidak lama lagi ! :)

sekian .

Previous Post Next Post