FOLLOWER BLOG JATUH MENDADAK !


FOLLOWER BLOG JATUH MENDADAK I Pada mulanya, aku ingat yang blog aku ni , orang dah mula tak suka. Jadi , depa unfollow blog aku. mula-mula tu, rasa nak muhasabah diri jugak la kan. apa salah aku, kenapa ini semua boleh berlaku ? hahaha ayat drama .

tapi bila aku ushar dekat facebook. ramai kawan-kawan blogger aku mengalami masalah yang sama. ada yang hilang follower yang banyak, ada sikit .tetapi yang peliknya ada yang bertambah followernya. sapa tu ? haaa ziezie zack . haha

tak aci !

Aku rasa mungkin google tengah clearkan account yang tak berfungsi dah. bak kata pepatah " hidup segan mati tak mau. " haha haa mungkin yang tinggal itu lah yang terbaik untuk kita. jangan sedih , jangan duka dan lara. teruskan usaha.

kita dapat follower tu pun adalah dengan izin tuhan. tak yah nak sedih-sedih. kita lupa tuhan, sebab tu lah tuhan tarik balik nikmat dia. baru tau sedih. hehe kan dah kena ceramah dengan aku. lalala

nanti sistem dia ok. ada la balik kot. kalau tak , cari baru. kan senang hidup. haha .sekali sekala google nak bersihkan account dia. korang yang dok nak cleaan friends facebook korang tu takpa. tak da sapa bising. haha kena lagi denganaku.

oklah, kang berdesing telinga pulak dengar aku membebel ni. hehe senyum selalu.

sekian.

* follow balik blog aku ! kalau tak, aku gigit.
Previous Post Next Post