Showing posts from July, 2015

" Adakah BN akan menang jika PRU esok " ikuti Respond Ahmad Maslan

Hai, sekarang ni tgh hangat memperkatakan tentang respond ahmad Maslan m…

#MH370 Serpihan Pesawat di jumpai di Pulau Reunion di katakan milik MH370 !

Assalamualaikum, hari ni terkejut lagi tgk berita.setiap hari mesti te…

Bila Wifi Tidak Boleh guna.jadilah macam ni

Assalamualaikum, korang pernah alami masalah wifi di rumah  atau di ma…

Tan Sri Muhyidin Yassin Anak Ulama ?

Assalamualaikum, selepas Tan Sri Muhyiddin Yassin di pecat semalam, …

Blogger Seorang Attention Seekers ?

" kalau satu perkara yang kita tulis ,hendak disampaikan kepada or…

#rombakkabinet Muhyidin Yassin DIGUGURKAN !

TERKINI !! DS Najib telah mengumukan rombakan kabinetnya . dan mengejutk…

Coklat Hantu !

Assalamualaikum , wah coklat hantu weh !! budak2 zaman 93 mesti taunya…

Padah Laman Sosial !

Assalamualaikum,  Inilah masalah bila gambar fb lebih lawa berbanding ru…

Apabila Gaji Bangla Lebih Banyak dari Gaji Kita...

Assalamualaikum ! Gempar hari ni di page2 di media sosial tentang satu gam…

Hantu Bluerey !

Assalamualaikum . hari ini aku nak cerita dgn korang satu lagi drama…

Abang Beduk !

Assalamualaikum . Abang beduk ni jugak adalah salah satu drama di Astro . ya…

Bila lelaki pakai baju Melayu !

Assalamualaikum , seperti biasa hari-hari aku di hiasi dgn on9 fb . bi…

Pilihan Malaysia IKAT Liverpool !

Assalamualaikum, tamat sudah perlawanan antara pilihan malaysia menent…

M.A.I.D pun nak raya !

Assalamualaikum. korang dah tgk ke cite ni ? masa aku update entri, aku tgh …

Mesir, aku dan dot dot dot .[2]

Assalamualaikum. okay, kali ni aku nak tambah sikit dari entri sebel…

Bila Raya dah Habis

Assalamualaikum ,  " wah2, makin bambam hang sekarang ni ?? " …

Mesir, aku dan dot dot dot .[1]

Assalamualaikum , wah2, tajuk entri kali kemain sket . " Mesir,…

Catatan Aidilfitri 5 ! [ Eps Akhir ]

Assalamualaikum ! insyaallah hari ni hari terakhir catatan aidilfitri kataub…

Catatan Aidilfitri 4 !

Assalamualaikum ! raya ke 4 haritu, tk ada apa sgt pun, just pusing2 round…

Catatan Aidilfitri 3 !

Assalamualaikum ! ini catatan hari raya ke 3 aku , seperti biasa hari …

Duit Raya !

Assalamualaikum ! jeng jeng jeng ! haha, rezeki duit raya, hehe …

Kipas Biru !

Assalamualaikum, Alhamdulillah, dah masuk pun bulan syawal kan . ama…

Catatan Aidilfitri ke-2 !

Assalamualaikum , catatan aidil fitri ke 2 aku tahun ini tk ada sgt pun.…

Kesalahan Di Hari Raya !

Assalamualaikum Salam Raya ke 3 ! dalam kesibukkan beraya ni sempat …

Hari Raya AidilFitri 2015 !

Assalamualaikum , salam lebaran yg indah lagi terang dgn sinar cahaya ma…

Pesanan Hari Raya dari Kataubaid !

Assalamualaikum , dengan ini, beta mengisytiharkan esok raya !! hahaha amik…

5 Ragam di Shopping complex

Assalamualaikum, Di sebalik kemurungan rakyat malaysia mengenang tragedi…

Bacaan Al-Quran yg meruntun jiwa.

Assalamualaikum, selalu bila kita dgar ayat al-quran kita akan rasa tena…

5 Menu Wajib Ketika AidilFitri !

Assalamualaikum , memandangkan aidilfitri bakal berkunjung tiba, persiap…

Load More That is All