Apa itu Edisi Blog ?


Assalamualaikum,

Korang blogger tegar ??

dan tak leh hidup tanpa update entri , share atau blog walking ?? *ni over...hahaha

sekarang ni ada apps baru yg diperkenalkan utk membantu para blogger utk mempromosi blog anda dan juga memudahkan utk blog walking .

apps ni di beri nama EDISI BLOG .

cara utk install :

pergi ke google play dan search edisi blog 

dan klik install.

setelah install anda perlu sign in utk memudahkan anda " ping " entry anda .

item-item yg terdapat dalam edisi blog ni : Terkini,Popular dan blogger.


Terkini


entry2 baru yg di ping akan muncul di terkini .

Popular :



entri popular pulak terletak di tempat popular.

Blogger :


dan blogger yg dah sign in utk edisi blog,anda akan lihat profile anda di bahagian blogger .

aku dah guna apps ni .

aku mampu simpulkan bahawa apps ni simple dan mudah utk kita jalan2 atau dlam kata lain berblogwalking.

dan pada masa yg sama , kita dpt tingktkan traffic blog kita .

so, tunggu apa lagi cepat install !!

 hehe..tak sabar nak baca blog korang jugaakk !!

hehe

#kelabbloggerbenashaari 

sekian ^^

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post