4 hari lagi !!





Assalamualaikum

hari ni dah masuk study week tuk aku .

lupakan kejap masalah yang di hadapi n try focus tuk exam .

midsem untuk sem 4 dalam bidang medic ni..

susah tu memang la susah..

aku percaya subjek atau bidang lain pun susah juga .

yang pentingnya adalah usaha kita terhadap study dan ilmu kita .

study ,study jugak..tajdid niat selalu jgn lupa .

takot terpesong dari niat hat yg asal tu .

semoga aku bawa balik hadiah terbaik utk cuti summer nanti ^^

wish my friends ,abg2 dan kakak2 dan adik2 yang bakal mengambil exam sama ngan aku..mungkin waktu yang berbeza..

semoga najah semuanya !!!



doakan aku yerr ^^

sekian .

jom study ^^


p/s : krik krik krik

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post