Showing posts from February, 2014

CCTV Versus Tuhan !!

Assalamualaikum !! dewasa ini, kita lihat kat shopping2 complex dan temp…

Blackout !!!

Assalamualaikum !! time aku tulis ni tgh blackout..korang baca nihh blac…

Lamanyaa tk dapat CPUV

Assalamualaikum !! alhamdulillah, hri ni dpt bersua lgi kita.. termenung me…

Cinta itu pengorbanan !!

Aku termenung menghadap screen laptop ku ini, ntah kenapa asyik terbayangkan w…

Kisah Mus'ab Bin Umair

Assalamualaikum ^^, nak cerita nii.. Kisah seorang pemuda di zaman Rasulull…

Shila Hamzah Buat hal lagiii !!!

Assalamualaikum !! wah2, semngat nak tau gossip artis ehh.. shila hamzah bu…

Jadual dah keluar !!!

Assalamualaikum !! counting days , bukan sebab nak balik Malaysia,tp count…

PENDAPAT : Lelaki vs Perempuan

Assalamualaikum , korang buat apa tu ?? hehehe.. baru2 nih kawan a…

Jack Sparrow lagiii !!!

Assalamualaikum , memandangkan cuti aku pun dah nak habis. bnyak ben…

Makan Aiskrim di CFC

aSSALAMUALAIKUM ..  ehhhh...hahaha..  tajuk entri kali ni pasal ma…

44 mati sebab Selsema Babi !!

Assalamualaikum !! alhamdulillah, sebab Allah bgi kita pinjam lgi nikmat…

Wordless yang bukan wordless

Assalamualaikum !!  korang !! sihat keerr ?? hahaha..rasa cm lama la…

Kempen 100,000 LIKE ZON KULIAH !!

Assalamualaikum !! korang jom kita ramai2 join !!  huhu..sambil2…

Mat dan Cinta

Kini dah memasuki bulan Febuari , aku mula mencari atau men"survey" t…

Apakah itu TAQWA ?

Assalamualaikum hari nak share ngan korang. lama gak kita melagha dgn …

Salam Jumaat !!

Assalamualaikum  hari ni dah msuk hari jumaat kan.. satnya masa berj…

Twitter berwajah baru !!

Assalamualaikum !! wah2.. seronoknyaa cuti tp membosankan jugak.. hee …

Kenapa perempuan suka shopping ?

Assalamualaikum !! wah2 tajuk panas hari ni hehe kenapa perempuan …

KFC dapat BABY girl !!

Assalamualaikum.. alhamdulillah, Khairul Fahmi Che Mat telah dikurniakan…

Kenapa blogger tidak suka menulis pasal politik ?

Assalamualaikum semua !! how are you ?? * speaking london aku hri ni.. hehe …

Aisyah, Farah Asyikin Minta delete Gambar !!

Assalamualaikum !! cm na korang?? sihat tak ?? hee korang kenal tak Aisyah,…

Nak Minta Pendapat !!

Assalamualaikum semua !! sihat ke ? tdi dah buat entri cerita sedih..k…

Mak cik Meninggal dunia

Assalamualaikum sedeh2 .. smlm aku dpt tahu mak cik aku meninggal dunia …

Load More That is All