SEGMEN :: JOM FOLLOW by Kataubaid



Assalamualaikum ^^

alhamdulillah , syukur sbb dapt hidup lgi..nikmat yg banyak ALLAH bgi kt kita..tgklaahh betapa kasihnya ALLAH kt kita ^^ <3

insyaALLAH , hari ni aku nk buat segmen , kali nie btul2 skit hehe.. segmen ni simple ja , just nak tmbah follower2 blog kita..dlm masa yg sama kita nk tingkat2kan traffic blog masing2 kan..lgi satu, sbb aku nk balik mesir dah..so, lpas ni maybe susah nk berBW n follow kawan2 blogger lain..

aku harp ada yg nak join kali ni.. huhu

syarat-syaratnya adalah :


1. follow blog aku cm biasa korang buat ..

2. like page blog ni . *kt side bar sblh kanan nihh---- >

3. buat entri pasal segmen ni . mestilah bertajuk " :: SEGMEN : Jom Follow by Kataubaid :: "   *entri tk yah panjng2 pun tk pa..

4. jgn lupa copy banner atas nih dan backlink kan ke entri ni.

5. dah siap ?? tinggalkan link entri tersebut kat ruangan komen ni..


simple je kan ^_^ ..

tarikh tamat : 29 Sept 2013 jam 11.59 pm.

insyaallah.. ada hadiah menanti !! itu pun kalau ada yg sudi join tau !! huhu..

hadiah apa  eh ?? nnt ubai bgtau..hehe..

pemenang akan ditentu oleh Pak Cik Random.com .. Selamat bersegmen !! :)

p/s : apa2 update akan di buat di page blog ni ya dan list blog akan di update dri masa ke semasa ^^


Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post