LIVE Immortal Songs Malaysia Minggu 2 (6.9.2020). Malam ni (AHAD) akan bersiaran rancangan terbaru iaitu Immortal Songs Malaysia. Rancangan ini diadaptasi dari rancangan realiti immortal songs Korea dengan menggunakan format yang sama.

Secara mudahnya, rancangan ini mengetengahkan kembali lagu-lagu lama dari lagenda-lagenda muzik tanah air. Lagu-lagu tersebuh akan dinyanyikan oleh penyanyi baru dengan perubahan muzik dari muzik asal.

Haaa, nak tahu macam mana? kenalah tengok rancangan ini nanti.

Korang tahu? Big Stage 2020 dah mula. Mesti Korang tak tahu siapa peserta musim ni kan. Jom baca di sini (klik).

LIVE Immortal Songs Malaysia Minggu 2 (6.9.2020)


Minggu ini merupakan minggu kedua immortal songs ini. Tetamu atau lagenda yang akan menjadi tetamu kita hari ini adalah Ella!

Tarikh : 6.9.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas minggu pertama immortal songs malaysia , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

LIVE Immortal Songs Malaysia Minggu 2 (6.9.2020)

👇👇

link baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Immortal Songs Malaysia << untuk live streaming.


LIVE Immortal Songs Malaysia Minggu 1 (30.8.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Jom kongsikan link LIVE Immortal Songs Malaysia Minggu 2 (6.9.2020) ini di facebook anda !

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post