Peminat Rindu Dengan Lagu Irama Malaysia! Semalamkan ada i can see your voice malaysia 3. Tetamu undangan untuk minggu ini adalah Noraniza Idris. Jadi mula-mula persembahan pembukaan, Kak Ani menyanyikan lagu dikir puteri.

Fuhh, memang terbaiklah.
Lama betul tak dengar lagu ni kan.

Peminat Rindu Dengan Lagu Irama Malaysia! - NETIZEN


Kalau dulu-dulu, lagu ni antara lagu yang viral tau. Bagi yang tak tengok lagi, boleh tengok di bawah ini ya.

Peminat Rindu Dengan Lagu Irama Malaysia!


👇👇


p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> FANS I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA SAHAJA << untuk live streaming.

Sedapkan suara kak ani ni. Masih sama.

Sebenarnya kita pun dah lama tak dengar lagu-lagu irama Malaysia di mainkan. 10 atau 15 tahun dulu masih ada tapi sekarang dah tak da.

Semua lebih tumpu kepada RAP dan HIP Hop sekarang ni.

Ini antara komen netizen untuk persembahan kak ani semalam!

Peminat Rindu Dengan Lagu Irama Malaysia!


Mungkin kita boleh beri peluang untuk lagu-lagu macam ni naik kembali?

Terus beri sokongan dan terus viralkan lagu irama Malaysia.

Manatau, genre ini boleh naik macam genre trot di korea tu.

kaan..


Post a Comment

Previous Post Next Post